Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Χτύπησαν στο κεφάλι δημοσιογράφο!! Δείτε τις φωτογραφίες!

Οι αστυνομικοί έλεος ΜΗΔΕΝ! Βαρούσανε όποιον βρίσκαν μπροστά τους!
Παιδιά. γυναίκες, κοπέλες και δημοσιογράφους!
Η κατάσταση στην Αλεξάνδρας ήταν τραγική!
Οι κάτοικοι δηλώνουν
ότι δεν έχουν ξαναδεί τέτοια στάση της αστυνομίας!





Ο δημοσιογράφος που βλέπετε παραπάνω είναι από εφημερίδα στο Λονδίνο!
και ήρθε για να καλύψει τις επετειακές εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου!
Του ανθρώπου χωρίς κανέναν λόγο του επιτέθηκαν 3 άνδρες τον ΜΑΤ και τον
βαρούσανε όπου βρίσκαν! Μερικές εξ αυτών των πήραν στο κεφάλι
όπου και άρχισε η αιμορραγία!!!!
Φυσικά και δεν ήταν μόνον αυτός του οποίου του άνοιξαν το κεφάλι,
ήταν κοπέλες, παλικάρια.. πολλοί!

ΜΠΡΑΒΟ στις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ!!!
Για άλλη μια φορά έδειξαν το πόσο.. "άντρες" είναι
με την "καταπληκτική δουλειά" τους!!!

42 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πωπω έγκλημα. Κατελύθη το δημοκρατικό πολίτευμα. Η ΕΛΑΣ είναι πλέον κατάπτυστη ένατι της Ιστορίας

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΑΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

αντε γαμηθειτε ρε μαλακες.αν δεν επενεβαινε η αστυνομια θα λεγατε αλλα.οι φρονιμοι δεν επαθαν τιποτα.τα τσογλανια των εξαρχειων πρεπει να εξαφανιστουν απο προσωπου γης.προοδευτικαριοι του κολοου.οταν εχετε προβλημα δεν το λυνετε μονοισας αρχιδακια,την αστυνομια φωναζετε.

Ανώνυμος είπε...

σας τσουζει αριστερουληδες ? ή το πρασινο ξυλο δεν ποναει τοσο ?
λαμπαδα να αναψετε στον αγιο Πακη που την γλυτωσατε 5,5 χρονια

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που ξέρετε είναι να κλαίγεστε...κωλοαριστεροί!Μόνο γρινιάζετε, το ένα δεν είναι σωστό, το άλλο δεν είναι σωστό...ε γάμησε μας!Φτάνει πια τόσες κατηγορίες!Ας μην ανακατεύονταν με τα πίτουρα να μην τον "έτρωγαν"...τα ματ!!!

Ανώνυμος είπε...

Eκεί, ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ να σας παίρνουν ΠΑΣΟΚωλητούς όλη μέρα. ΚΙΑΛΛΟ ΞΥΛΟ, σε όλους. ΖΗΤΩ Η ΕΛ.ΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Αποφασίστε ρε ανεγκέφαλοι! Τι θέλετε, μια Αθήνα μπουρδέλο έρμαιο στο κάθε κωλόπαιδο με κουκουλα ή μια σοαβαρή αστυνομία που εκπληρώνει το λόγο για τον οποίο υπάρχει; Τι μου λές χτυπήσανε το δημοσιογράφο ε; Τραγωδία! Να τους περάσουμε έκτακτο στρατοδικείο και να τους παλουκώσουμε τους αστυνομικούς. Ρε γελοίε οι δημοσιογράφοι κάθε μέρα από την ασφάλεια του καναπέ τους και την ιδιότυπη ασυλία που τους εξασφαλίζουν κάτι σαν εσένα που θεωρείς είδηση ότι ένας μαλάκας έφαγε μια ροπαλιά, εξευτελίζουν ανθρώπους, γελοιοποιούν αθώους και θέλεις να τους λυπηθώ.
Μπράβο στην ΕΛ.ΑΣ και μπράβο στον Χρυσοχοϊδη. Αν δεν σου αρέσει άλλαξε χώρα. Από το 1995 έχουμε να δούμε Πολυτεχνείο χωρίς να καίγεται η Αθήνα.

Aπολίτιστος είπε...

Φίλοι εξυπνόκωλοι, γιατί περί εξυπνοκωλισμού πρόκειται.
Μήπως αντιληφθήκατε ότι φέτος είχαμε ελάχιστη έως μηδαμινή πρόκληση και ζημιές από τους διαδηλωτές;;
Το αντιληφθήκατε, αλλά δεν έχετε το σθένος μέσα σας
να το παραδεχτείτε δημοσίως αγαπητοί μου.

Εν αντιθέσει λέτε, "Καλά του κάναν", "ας πρόσεχε", "τι δουλεία είχε εκεί". Πράγματα φυσιολογικά για την ανωνυμία σας και για τον απάνθρωπο χαρακτήρα σας.

Τα σχόλιά σας, παραμένουν σε κοινή θέα για να δει
και ο υπόλοιπος κόσμος την στάση ορισμένων ανθρώπων,
όταν βλέπουν χτυπημένο έναν συνάνθρωπό σας!

Μπράβο και πάλι αγαπητοί μου, είμαι "πεπεισμένος"
ότι με την νοοτροπία και τη στάση σας θα πάμε
επιτέλους "μπροστά"!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ
ΣΚΥΛΙΑ ΤΗς ΧΟΥΝΤΑΣ
ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠ
ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ
ΠΕΟΘΗΛΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!
ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ...ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

όπα ρε ανώνυμε.τόσο αντρας εισαι? γιατι δεν πλακωνεις εσυ τα "κωλοπαιδα με κουκουλα" και θες τους μπατσους να το κανουν? οταν σε πλακωσουν και εσενα ελα μας πεις τα ιδια. θρασυδειλε. γιωργος.

Ανώνυμος είπε...

Tι τρελες πίπες είναι αυτές;;; Από που και ως που τα επεισοδια φέτος ήταν μικρότερα από περσυ και προπερσυ; Από το πηγάδι του ΠΑΣΟΚ βγήκατε ρε βλαμμενοι και λέτε ότι σας κατεβει;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Είδαμε και σε άλλα κράτη πόσο μπροστά πήγαν με την ¨αριστερα¨...
Έχετε μάθει όλοι ένα ποιηματάκι και το παπαγαλίζετε συνέχεια ¨Συνεργάτες των γερμανων...φασίστες".Ούτε καν ξέρετε ποια ειναι τα στοιχεία του καπιταλισμού!Όσο για τον Χίτλερ, δεν νομίζω ότι ο αστυνομικός που παίρνει ενα 800αρι τον μήνα και το μόνο που θέλει είναι να γυρίσει στο σπίτι του υγιής, να έχει σχέση με αυτόν. Εκτός αν θέλετε να παρομοιάσουμε τους διαδηλωτές με τον Στάλιν...και τις θυριωδίες που έκανε στην Σοβιετική Ένωση!!!

Ανώνυμος είπε...

ton kakomoirh ton mpatso... pou skotonei metanastes kai spaei sto ksylo kosmo gia 800 Euro...Orea douleia vrikan oi alites! Aksioprepes merokamato!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΒΑΛΑΝΕ ΜΥΑΛΟ,ΔΕ ΒΑΛΑΝΕ ΜΥΑΛΟ...ΣΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ...

Θεσσαλονικη είπε...

Ρε αριστερουληδες δε μας παρατατε λεω γω..!! Το ενα σας ξυνιζει και το αλλο σας βρωμαει. Μονοι σας τρωγεστε και εχετε ορεξη για ξυλο. Και μετα παραπονιεστε κιολας. Οταν αποφασισετε τι απολυτως θελετε ελατε να μας το πειτε για να ξερουμε πως να σας αντιμετωπισουμε. Και δεν νομιζω στα καλα καθουμενα να πηγαν οι 3 ΜΑΤαδες και να του ανοιξαν το κεφαλι. Τεσπα, η αστυνομια πρεπει να γινει ισχυροτερη. Οχι να φοβομαστε να περπαταμε στις πολεις μας, και σε καθε διαταραχη να βαζουν οι 'γνωστοι αγνωστοι' τις κουκουλες τους και να τα κανουν ολα ρημαδιο..!! Λες και αυτα που καταστρεφουν δεν ειναι κανενος..!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αντε στο διαολο ρε μαλακες, αποφασιστε τι αστυνομια θελετε. παρων ημουνα στην πορεια , οι μπατσοι βαραγανε τα κλασσικα μαλακισμενα με τα κρανη και σιγα και τι εγινε

Ανώνυμος είπε...

ποιοι γνωστοι αγνωστοι ρε θεσ/νικη? ακομα τρως αυτο το κουτοχορτο? αλλα σε τυπους σαν και εσενα πατανε ολοι οι στρατοκαυλοι και κανουν οτι κανουν.σου λεει κανεις εσενα οτι και μετα θα μπορεις να περπατας ελευθερος στην πολη σου,χωρις να φοβασαι το ξυλο, αλλα απο τους μπατσους αυτη φορα?

Ανώνυμος είπε...

Εσυ στην πορεία ήσουνα "μπροστα" από τα ΜΑΤ ή "πίσω" τους φασιστακο?

Ανώνυμος είπε...

mesa stin poreia imouna arxidako. esy pou isoun eglyfes to mouni tis gomenas sou ?

Ανώνυμος είπε...

Ρε Χρυσαυγίτη..άνθρωπος που πάει σε πορεία της 17Ν δε μιλάει έτσι...καρφώνεσαι ρε αντρούκλα!

Θεσσαλονικη είπε...

Το κουτοχορτο το τρως εσυ 'φιλαρακι'. Ολοι ξερουν ποιοι ειναι οι 'κυριοι' με τις κουκουλες..!!! Και ναι, θα αισθανομουν μεγαλυτερη ασφαλεια με τους μπατσους στο δρομο. Γιατι δεν θα μπορει ο καθενας πια να κανει οτι θελει. Ειπαμε να εχουνε δημοκρατια, αλλα να ΜΗΝ ΤΟ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

entaksei re megale mage afou vrikes kai ti psifizw mantepse twra kai pws me lene..pou ksereis kai pws milane kai stis poreies

Ανώνυμος είπε...

xrysaugitis eisai kai fenese!

Ανώνυμος είπε...

Ενώ "λίγος" φασισμός κάνει καλό και βοηθάει και στις λοιμώξεις.. ΄

ΑΝΤΕ ΦΥΓΕ ΡΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!

Ανώνυμος είπε...

δημοκρατια!!!!!! ξερω και ενα αλλο με τον τοτο. αστυνομοκρατικη κοινοβουλευτικη δικτατορια εχουμε χα΄ι΄βανι.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε φιλε,ξέρω πως μιλάνε στις πορείες γι' αυτό και αν θέλεις να μιλάς για το "μ..νι της γκόμενας μου" να πηγαίνεις στον Παναθηναίκό ή στον Ολυμπιακό.Και το βράδυ αν δεν έχεις εκτονωθεί ακόμα να παίρνεις τηλέφωνο στο "καφενείο των φιλάθλων".Τσουκαλά σε λένε μήπως?

Ανώνυμος είπε...

alla exete xwrisei tous anthrwpous se 2 stratopeda h aristeroi tha eimaste h xrysaygites etsi sas symferei. an den eimaste mazi sas eimaste xrysaygites kai xountikoi

Ανώνυμος είπε...

και δεξια και αριστερα τα ιδια σκατα ειναι.ολοι μη πειραζεται τα παιδια με τις κουκουλες ειναι.μεχρι να σας καψουν και να σας μαμησουν.μετα λεμε που ειναι οι μπατσοι.γιαυτο προληψη εστι προλαβαινειν(ο νοω νοιτω)δε πειραζει και καμια ξοφαλτση.εσεις που μιλατε για το ξυλο απτους μπατσους..εγω παντως δε θα καθομουν να τις φαω απο οποιοδηποτε μαλακισμενο αχρηστο με κουκουλα που θα βγαινε εξω μονο και μονο για να με πεταξει μολοτοφ και να σπασει τισ περιουσιες των αλλων.

Ανώνυμος είπε...

οποιος εχει κατι ουσιωδες να πει ας μιλησει,οι παπαρολογιες δεν βοηθησαν ποτε κανεναν,ετυχε και εφαγε ξυλο ο δημοσιογραφος,αυτα συμβαινουν,μπορει αν ρωτησετε τον ιδιο να σας πει το ιδιο.στον δρομο αυτα συμβαινουν, HARDCORE IS WHAT YOU LIVE FOR.οσο για τους φασιστες που γραφουν εδω μεσα παρτε μπουλο.εχετε δικα σας ρουφιανο blog να αλληλοκαυλωνεστε με swastikes και πουλια της χουντας.μεσος ορος ηλικιας σας ειναι 18 με 24,μεσος ορος νοημοσυνης συγκρινεται με του δεινοσαυρου.μου ειδατε τους 300 και νομιζετε οτι οι σπαρτιατες πολεμουσανε για σας και για τα μπερδεμενα πιστευω σας.θα τα πουμε στον δρομο.

Ανώνυμος είπε...

ρε γελοιοι...αχρηστοι και ξεφτυλες-ψευτοπατριωτες-φασιστομουτρα!!!!!δε ντρεπεσται να λετε ζητω η ΕΛΑΣ και καλα να παθει και αλλα τετοια ωραια...στη χωρα που υποτιθεται διδακσε πολιτισμο,να βγαινουν και να μιλανε κομπλεξικοι σαν εσας!!!!!εννοειται ειναι ντροπη για την αστυνομια να βαραει δημοσιογραφο!!εδω σε κατασταση πολεμου δεν τους πειραζει κανεις και ερχεται το καθε βλαχαδερο που την ειδε εξουσια να χτυπησει τον ανθρωπο που εκανε την δουλεια του!!ΟΥΣΤ

Μεταχειρισμένη Τυρόπιτα είπε...

http://oneirolagneia.blogspot.com/2009/11/blog-post_23.html

(τωρα με θυμηθηκες φιλε;)

Ανώνυμος είπε...

ΒΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Γι' αυτόν που λέει ότι ήταν στην πορεία και όχι από την μεριά των μπατσούληδων είναι ασφαλίτης..προφανές..
Και όπως λέει ένα σύνθημα: το υπουργείο λέει τους φοιτητές αλήτες, ΑΛΗΤΕΣ είναι τα ΜΑΤ και οι ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ.
(δεν μου ήρθε κάποιο καλύτερο :p )

Aπολίτιστος είπε...

Φίλε ονειρολάγνε, εαν θέλεις στείλε μου ένα μαιλ...
αυτό που έχεις εκεί δεν δουλεύεει... Ναι πάντως!

Ανώνυμε, φαίνεται δεν ξέρεις από 'κουκουλοφόρους'...
όπως και ο περισσότερος κόσμος άλλωστε και γι' αυτό
κ΄ρινει όπως κρίνει!

11.51, χαχαχα!!!

12.51 Μια χαρα σύνθημα!!!! Το αντιληφθήκαμε κι εμείς!

ΤΤΤ είπε...

ΓΑΕΞΨ

ΤΤΤ είπε...

ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ '70
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ "ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ" ΟΥΤΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΟΥΤΕ "ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ" ΟΥΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΑΛΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ! Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΑΝ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ! ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΜΑΠΕΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΑΠΕΡΓΟΙ, ΕΙΤΕ ΣΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΙΑΣ ΚΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ!
ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ "ΚΑΚΟΜΗΡΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ 800ΕΥΡΩ" ? ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ? ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΑΤΣΟΣ ΜΕ 800 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ...ΤΥΧΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ...ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ!!!

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΘΕ 17ΝΟΕΜΒΡΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΑΝΕΤΟΣ ΚΙ ΑΣΦΑΛΗΣ! ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ,
ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ 3ης σεπτεμβριου ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΗΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ!
ΠΕΡΝΑΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΔΕΟΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΩΣΤΕ ΣΟΥ'ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ!

ΝΙΚΟΣ Φ είπε...

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ "ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕ" !
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ! ΑΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΓΚΡΟΜ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ!
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΩ Η ΠΡΕΖΑ ΚΙ Η ΜΑΦΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ!
Η ΟΜΑΔΑ "δ" ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ
ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ΣΤ είπε...

ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΑΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΣΩ ΤΗ ΒΙΑ!
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΩ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ,
ΕΚΤΟΣ ΑΠ'ΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΙΝΓΚ Η ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ,
ΕΚΤΟΣ ΑΠ'ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,
ΕΚΤΟΣ ΑΠ'ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!

ΔΕ είπε...

ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΤΗ ΒΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ! ΩΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗ ΒΙΩΣΑΝ! ΕΙΤΕ ΩΣ ΑΠΕΡΓΟΙ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ Η ΤΗΣ ΛΕΥΚΙΜΗΣ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΜΕΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΕΙΤΕ...ΕΙΤΕ...ΕΙΤΕ.......

ΤΕΚ είπε...

ΡΕ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΥΤΑ ΛΑΕΓΑΤΕ ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ
ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΑΠΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΟΥΧΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ?
ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΔΚΕΜΒΡΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΣΤΩ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ?
ΕΝΝΟΕΕΙΤΑΙ,ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝ'Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ!
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΞΥΛΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ, Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ!
ΚΟΛΟΦΑΡΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

ΕΝΑ είπε...

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ
"ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ" ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠ'ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ? ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ:
ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΗ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΙ!
ΛΕΣ ΚΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ...