Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Κύριον Μιχαήλ Χρυσοχοΐδη , Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη , ενταύθα



Κύριε υπουργέ, με μεγάλη ανακούφιση διάβασα στον τύπο πως πλην των ληστών με τα μαύρα επικηρύξατε με ένα εκατομμύριο ευρώ τα καθάρματα που επιτέθηκαν στην Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Δεν είμαι παραδόπιστος αλλά πιστεύω πως έχω μερικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στην σύλληψη των δραστών.

Οι δράστες που επιτέθηκαν στην κυρία Κούνεβα είναι κατά τυχαία σειρά οι παρακάτω υπουργοί εργασίας, απασχόλησης ή όπως αλλιώς μπορείτε να τους πείτε .

Η κυρία Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο κύριος Σωτήρης Χατζηγάκης , ο κύριος Βασίλης Μαγγίνας.

Αν συλλάβετε αυτούς τους 3 θα σας αποκαλύψουν και τα ονόματα των υπολοίπων μελών της σπείρας η οποία κατακρεουργούσε εργαζόμενους. Πιθανότατα μέσα στα ονόματα που θα σας δώσουν να βρείτε και ονόματα υπουργών του κόμματός σας. Μη διστάσετε , έχουν ακριβώς την ίδια ευθύνη με τους παραπάνω.

Μέλη της ίδιας σπείρας είναι κι όσοι εργοδότες πιστεύουν πως οι εργαζόμενοι πρέπει να το βουλώνουν και να δέχονται χωρίς διαμαρτυρία ένα νέο εργασιακό σκλαβοπάζαρο. Οι εργοδότες που κάθονται μαζί με τους παραπάνω στο ίδιο τραπέζι.

Πιο λιανά, δεν μπορώ να σας τα πω κύριε υπουργέ. Όλοι οι παραπάνω είναι ένοχοι.

Κρατήστε το εκατομμύριο σας μιας και δεν είμαι ο μόνος που ξέρει τους ενόχους. Αν πάλι ντε και καλά θέλετε να δώσετε τα χρήματα της επικήρυξης τότε δώστε τα σε όλους τους Έλληνες εργαζόμενους γιατί όλοι ξέρουν την αλήθεια. Εσείς;

ΕξομολογήσειςΚανιβάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια: