Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Δημοσιογράφοι κατηγορούνται για βιασμό 64 χρονης και ασέλγια σε ανήλικο με νοητικά προβλήματα!



Καλά λέει ο Κακανουνάκης !Ο Καλύτερος έχει σκοτώσει την Μάνα του!
Δείτε δύο είδησεις που έσκασαν μέσα σε μια μέρα με πρωταγωνιστές δημοσιογράφους
ή έστω φερόμενους ως δημοσιογράφους!

Δημοσιογράφος κατηγορείται για βιασμό 64χρονης.
Aντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται 54χρονος Σερραίος δημοσιογράφος, που κατηγορείται για τον βιασμό 64χρονης γυναίκας, τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/11).
Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε το θύμα, ο φερόμενος δράστης την «κλείδωσε» στο σπίτι της και τη βίασε κατ΄ εξακολούθηση. Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή (30/11) και το Σάββατο και το θύμα κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία της Κυριακή. Τι υποστηρίζει το θύμα και ο φερόμενος δράστης taxalia

Δημοσιογράφος ασελγούσε σε βάρος 17χρονου με νοητικά προβλήματα
Εξηνταοχτάχρονος δημοσιογράφος κατηγορείται πως ασέλγησε κατʼ επανάληψη σε βάρος 17χρονου Αλβανού που αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής υστέρησης.

Όπως αποκάλυψε ο ανήλικος στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ο 68χρονος τρείς φορές τον παρέσυρε στο διαμέρισμά του και τον βίασε. Θύμα βιασμού όμως έπεσε ο 17χρονος και από έναν 15χρονο ομοεθνή του.

Σε βάρος του ανήλικου είχε ασελγήσει και άλλος ένας άνδρας, το όνομα του οποίου δεν έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, αλλά προσπαθούν να τον εντοπίσουν από την περιγραφή που τους έδωσε το θύμα.

Ο εξηνταοχτάχρονος δημοσιογράφος και ο 15χρονος Αλβανός δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης της αυτόφωρης διαδικασίας. Η δικογραφία όμως θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο ανακριτή, ο οποίος και θεωρείται πολύ πιθανόν να εκδώσει ένταλμα σύλληψης, καθώς το αδίκημα θεωρείται κακουργηματικού χαρακτήρα. madata.gr

papatzides

Δεν υπάρχουν σχόλια: