Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Αγνοείται η τύχη του Λάμπρου Παπαντωνίου



Ο Λάμπρος Παπαντωνίου έντιμος δημοσιογράφος γνωστός σχετικά με τις έρευνες του για την απάτη του AIDS και με πάρα πολλά ντοκουμέντα σχετικά, ενώ ετοιμαζόταν να έρθει στην Ελλάδα για να συμμετάσχει σε παρουσίαση σχετική με την απάτη στις 7 και 8 Απριλίου, εμποδίστηκε από τις αρχές των ΗΠΑ και έκτοτε η τύχη του αγνοείται!

Ο Λάμπρος Παπαντωνίου μίλησε ανοικτά κατά της κυβέρνησης των ΗΠΑ κατηγορώντας την για τη συμμετοχή της στην μεγαλύτερη απάτη του 20ου αιώνα. Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ότι ενώ είχε προγραμματίσει τη πτήση του για την Ελλάδα κλήθηκε από την εφορία για υπόθεση του και έκτοτε συγκεχυμένες πληροφορίες τον φέρουν ότι δήθεν ασθένησε από εγκεφαλικό. Πρόλαβε λίγο πριν μάλιστα να στείλει μήνυμα του στη παρουσίαση της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Είμαστε βέβαιοι βάσιμα ότι, έτσι ή αλλιώς, πρόκειται για εξουδετέρωση του από μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ που υπηρετούν τις υποθέσεις του καρτέλ του φαρμάκου - πετρελαίου. Καλούμε τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας σε επαγρύπνηση, ενότητα και αγώνα για την αποκάλυψη της αλήθειας και την αποκατάσταση της δικαιοσύνης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: