Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Κατάληψη Πρυτανείας Αθήνας

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΡΤΗ

ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ
ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

  • Για αλληλεγγύη στους/στις καταληψίες της πρυτανείας του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που απειλούνται με αντισυγκεντρώσεις και αστυνομική εισβολή, από τις πρυτανικές αρχές για την κίνηση αλληλεγγύης τους στν Κ. Κούνεβα και ενάντια στο δουλεμπορικό καθεστώς στις εργολαβίες των πανεπιστημίων.
  • Για αλληλεγγύη στην κατάληψη Ματσάγγου στον Βόλο, που μετά από παραγγελία του τοπικού εισαγγελέα, απειλείται με αστυνομική εισβολή, με πρόσχημα έρευνα για εκρηκτικά και ναρκωτικά.
  • Για αλληλεγγύη στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37 στην Κυψέλη, που μετά από 21 χρόνια, με πρόσχημα το νόμο περί χρησικτησίας απειλείται με βίαιη εκκένωση.
  • Για αλληλεγγύη στους υπόλοιπους , κατειλημμένους - αυτοοργανωμένους χώρους, την Villa Amalias, την Πατησίων 61 και Σκαραμαγκά, το στέκι Άνω Κάτω Πατησίων και το κτήμα Προποπούλου στην Αθήνα, την κατάληψη Ευαγγελισμού στο Ηράκλειο Κρήτης, την κατάληψη Rosa Nera στα Χανιά, την κατάληψη Παραρτήματος στην Πάτρα, την κατάληψη Αντιβίωση στα Γιάννενα, την κατάληψη Βύρωνος 3 στην Καβάλα και τις καταλήψεις ΥΦΑΝΕΤ, Terra Ingognitra, ΔΕΛΤΑ, Ορφανοτροφείου και Libertaria στην Θεσσαλονίκη, που στοχοποιούνται από την πρόσφατη παραγγελία του εισαγγελέα Αρείου Πάγου Σανιδά, για έρευνες στο εσωτερικό τους και σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς τους.
  • Για αλληλεγγύη στους κατειλημμένους - αυτοοργανωμένους χώρους μέσα στις πανεπιστημιακές σχολές, που επίσης στοχοποιούνται από την παραγγελία Σανιδά για έλεγχο στο εσωτερικό τους και την επαπειλούμενη άρση του πανεπιστημιουακού ασύλου.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

και όσο για τα πρωθούμενα μέτρα ποινικοποίησης της "περιύβρισης αρχής" και της "κάλυψης προσώπου":
ΜΠΑΤΣΟΙ - ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ

Κατάληψη Πρυτανείας


Δεν υπάρχουν σχόλια: