Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Δείτε: Ξαναγκρέμισε τις μπάρες και συνελήφθη ο Απότστολος Γκλέτσος


-ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ - ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
-ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ξανάνοιξαν οι πλαϊνές μπάρες στα πριν και μετά τα διόδια Πελασγίας ύστερα από απόφαση του Δήμαρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου. Όμως το μεσημέρι, αστυνομικοί πέρασαν χειοπέδες στον Απόστολο Γκλέτσο, μετά από εντολή εισαγγελέα, ο οποίος εκτίμησε ότι οι ενέργειές του ξεπερνούν τις αρμοδιότητές του.....



O Απόστολος Γκλέτσος, κατηγορείται για φθορά ξένης περιουσίας και για παρακώλυση συγκοινωνιών και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) και την Ασφάλεια, προσπαθούσαν από το πρωί να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον κ. Γκλέτσο, μακριά από τους συγκεντρωμένους και τους πολίτες της Στυλίδας.

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ο κ. Γκλέτσος μόνος του πήγε και παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, όπου του φόρεσαν χειροπέδες και με συνοδεία αυτοκινήτων της ασφάλειας και της ΟΠΚΕ τον μετέφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας.

Αυτή την στιγμή στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή Φθιώτιδας κ. Κυριαζόπουλου, ο κ. Γκλέτσος βρίσκεται συνοδεία του συνηγόρου του κ. Δούμα.

Ήδη κάτοικοι της περιοχής έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο των διοδίων αλλα και έξω από το αστυνομική διεύθυνση για να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους , στον δήμαρχο τους.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5, ο κ.Γκλέτσος δήλωσε σε έντονο ύφος: "Εκλέχθηκα για να υπερασπίζομαι τα δίκαια των δημοτών και των φτωχών ακόμα και με μπουλντόζες".

Την Τρίτη (11/1), κάτοικοι της περιοχής μαζεύτηκαν πάλι στο σημείο όπου λίγο μετά έφτασαν και τα μηχανήματα του Δήμου Στυλίδας τα οποία άνοιξαν τις πλαϊνές μπάρες για το ελεύθερο πέρασμα των κατοίκων.

Το ίδιο ακριβώς έγινε και τη Δευτέρα (10/1) όμως μετά την αποχώρηση των παραβρισκόμενων από το σημείο τα μηχανήματα της εταιρίας επανατοποθέτησαν τις μπάρες.

Στο σημείο βρίσκονται κάτοικοι της περιοχής ώστε να εμποδίσουν τα συνεργεία να ξαναβάλουν τις μπάρες ενώ όσοι διέρχονται από εκεί μπορούν να αποφεύγουν τα διόδια της Πελασγίας.











5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλεος, πραγματικά έλεος!!!!
Έξω κυκλοφορούν ανεχόχλητοι, προκλητικοί και αλαζόνες οι κλέφτες πολιτικοί, έχοντας χρεωκοπήσει την Ελλάδα, έχοντας ληστέψει τον ελληνικό λαό, έχοντας εξαφανίσει την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού, καθυβρίζοντας καθημερινά τους έλληνες πολίτες, υποτιμόντας την νοημοσύνη μας...και βάζουν τον Γκλέτσο φυλακή επειδή διαμαρτύρεται για το χαράτσι των διοδίων!!!!!!

Τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει!!!

Γελοία υποκείμενα, δοσίλογοι, προδότες πολιτικοί.... Πιόνια...

Η ώρα της εξέγερσης όμως πλησιάζει δυστυχώς γι΄αυτούς...

Η οργή και η αγανάκτηση του λάου είναι μια ωρολογιακή βόμβα....

Η πόρωση ορισμένων είναι τέτοια που δεν αντιλαμβάνονται το κλίμα που διαμορφώνεται....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΗΝ ΛΟΚΑΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣΑΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Κατω τα χερια απο τον Γκλέτσο απατεωνες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σόρρυ παίδες που θα σας τη σπάσω με τον ήρωα σας.

Εγώ προσωπικά ανοίγω μπάρες, δεν είμαι αδελφούλα, αλλά επειδή έχω περάσει από τα συγκεκριμένα διόδια, ο παράδρομος που ανοίγει ο "ήρωας", βγάζει κατευθείαν στην εθνική οδό ξαφνικά όλα τα τρακτέρ, τα αγροτικά και όλους τους υπόλοιπους βλάχους χωρίς σήμανση ή σηματοδότη, με αποτέλεσμα το κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος.

Καλά τα λέει ο "Ανώνυμος 11:06" για την ώρα της εξέγερσης και την οργή και αγανάκτηση του λαού, αλλά μη φτάσουμε στο άλλο άκρο να διαβάζουμε από την άλλη αδερφάρα (11:49) ότι είναι λοκατζής και να υγραίνεται ο κώλος μας... "Έλα λοκατζή μου, τρύγησε το εφηβικό κορμί μου"... Άι στα διάλα...

Ανώνυμος είπε...

καλη η κινηση του αποστολου μεν επικιδυνο το ανοιγμα δε...
δεν υπαρχει ο καταλληλος χωρος για να γινει αυτο...
παντως χρειαζομαστε τετοιους τσαμπουκαδες στην ελλαδα κι εχουμε πολλους,να δουμε ποτε θα γινει το ντου κι οχι μονο στα διοδια...
στη βουλη....