Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Έπεσε σε χαράδρα και έμεινε εγκλωβισμένος για 27 ώρες!

Μια πρωτοφανή περιπέτεια έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα είχε ένας 35χρονος οδηγός στην Μαγνησία. Ο άνδρας, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, βγήκε από το δρόμο σε ένα σημείο που έχει στροφή αλλά όχι και προστατευτικές μπάρες, βρέθηκε στο κενό και κατέληξε σε χαράδρα βάθους περίπου 50 μέτρων, στην περιοχή της Αλυκόπετρας, στην Μαγνησία.

Το ατύχημα έγινε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (17-01-2011).

Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε βαριά, αλλά είχε την ατυχία να μην έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο. Αποτέλεσμα ήταν σύμφωνα με το magnesianews.gr, να εντοπιστεί το απόγευμα της Πέμπτης από περιπατητή και ενώ είχαν περάσει σχεδόν 27 ώρες!...

Ο άτυχος οδηγός υπέστη κατάγματα στο πόδι και στο χέρι, αλλά είχε τις αισθήσεις του, οπότε ανέμενε υπομονετικά και παρά τον πόνο που είχε, να τον εντοπίσει κάποιος, κάτι που τελικά έγινε στις 4 το απόγευμα χθες, όταν τον βρήκε περιπατητής, ο οποίος ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.

Οι πυροσβέστες και άνδρες του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν επί τόπου, ανέβασαν σε φορείο τον 35χρονο στο δρόμο και τελικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: