Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Επεισόδια από οδηγούς ταξί σε συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ (vid)

Ιδιοκτήτες ταξί, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους, επιχείρησαν να εισβάλλουν στην περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ρίου της Πάτρας, με αποτέλεσμα η συνδιάσκεψη να αναβληθεί.

Συγκεκριμένα, στα μικρής έντασης επεισόδια, υπήρξε χρήση χημικών και ρίψη αντικειμένων, αλλά και προπηλακισμός, προς στιγμήν, αστυνομικού.

Αυτοκινητιστές κινήθηκαν σε ξενοδοχείο της περιοχής όπου αρχικά επιχείρησαν να πλησιάσουν τον χώρο που αναμενόταν να γίνει περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ.

Ο χώρος ήταν από την αρχή αποκλεισμένος από δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες και προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά τους ιδιοκτήτες ταξί....

Κάποια στιγμή υπήρξε περιορισμένη χρήση χημικών και κάποιοι από τους ιδιοκτήτες ταξί εκτόξευσαν πέτρες, χωρίς όμως να υπάρχουν εκτεταμένα επεισόδια.

Προς στιγμήν προπηλακίσθηκε και ένας αξιωματικός της ΕΛΑΣ, όμως δεν υπήρξε συνέχεια στο περιστατικό.

Τελικά οι αστυνομικοί απομάκρυναν τους αυτοκινητιστές, οι οποίοι όμως παραμένουν συγκεντρωμένοι σε κοντινή απόσταση.

Μετά την ένταση που επικράτησε και το υπάρχον κλίμα έξω από το ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο, ο γραμματέας του περιφερειακού οργάνου του ΠΑΣΟΚ, Β. Χαραλαμπόπουλος, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι η συνδιάσκεψη αναβάλλεται.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Η. Μόσιαλος, ο κ. Κουτσούκος και ο κ. Μίχας, οι οποίοι βρίσκονταν στην περιοχή του Ρίου, καθώς και τα άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έρχονταν από την Αθήνα αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν και να επιστρέψουν στην πρωτεύουσα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: