Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Κουμπάρα η Μελέτη!

Μπορεί να μην ανέβηκε ακόμα τα σκαλιά της εκκλησίας νυφούλα, αλλά την Κυριακή (17/7) θα γίνει κουμπάρα!

Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη που θα στεφανώσει τον καλό της φίλο και γνωστό hair stylist και make-up artist των διασήμων Πάνο Καλλίτση με την εκλεκτή της καρδιάς του Έλενα Χριστοπούλου.


Ο γάμος θα γίνει στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικόλα κοντά στο Λουτράκι, ενώ θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτυ στο κτήμα που βρίσκεται η εξοχική κατοικία του ζευγαριού.

Ο Πάνος και η Έλενα είναι μαζί τα τελευταία 3,5 χρόνια και αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με ένα απλό γάμο μαζί με συγγενείς και καλούς τους φίλους.

Ο Πάνος Καλλίτσης είναι ο άνθρωπος που επιμελείται την εμφάνιση της Ελεονώρας και η γνωστή παρουσιάστρια τον εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια.

Για το μυστήριο, ο ίδιος είπε πως θα γίνει στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, όπου έχουν γίνει πολλοί γάμοι του ελληνικού κινηματογράφου. "Θέλουμε ο γάμος μας να έχει άρωμα ελληνικού κινηματογράφου. Ο Άγιος Νικόλας είναι ένα πολύ όμορφο γραφικό εκκλησάκι. Εκεί είχαν κάνει γυρίσματα πολλοί μεγάλοι Έλληνες ηθοποιοί, όπως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη", δήλωσε....

Όσο για το γαμήλιο γλέντι, αυτό θα γίνει στην κατοικία του ζευγαριού στο Λουτράκι. Οι δυο τους έχουν οργανώσει ένα μεγάλο σικελιάνικο γλέντι με πάγκους και τραπέζια, που θα έχουν καλό μεσογειακό φαγητό. Προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας από το κτήμα του σπιτιού και παραδοσιακοί μεζέδες θα είναι τα βασικά συστατικά του μενού.

Οι δυο τους γνωρίζονταν από το χώρο της δουλειάς τους, καθώς η Έλενα Χριστοπούλου είναι μάνατζερ μοντέλων και ιδιοκτήτρια του πρακτορείου Vice Versa και έχει συνεργαστεί με top models, όπως η Δούκισσα Νομικού, η Υβόννη Μπόσνιακ, η Μαριέττας Χρουσαλά, ο Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ενώ, ο Πάνος Καλλίτσης είναι ένας από τους κορυφαίους hair stylist και make-up artist, που έχει στο δυναμικό του συνεργασίες με μεγάλα ονόματα, όπως της Δέσποινας Βανδή, του Σάκη Ρουβά, της Κάτιας Ζυγούλη, της Ελεονώρας Μελέτη.

Ωστόσο, η ουσιαστική γνωριμία τους έγινε μέσω φίλων και από τότε είναι αχώριστοι. "Γνωριστήκαμε μέσω φίλων και κοινής παρέας, αν και μέσω δουλειάς ξέραμε κάποια πράγματα ο ένας για τον άλλον", είπε ο Πάνος Καλλίτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: