Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΑΕΚ: Καπνογόνα, συνθήματα και τραγούδια από 1.500 οπαδούς στην άφιξη Γκούντιονσεν


Περίπου 1.500 φίλοι της ΑΕΚ επιφύλαξαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα αποθεωτική υποδοχή στον νέο σταρ της ομάδας. Ο Εϊντουρ Γκούντιονσεν βρίσκεται στην Αθήνα και για χάρη του, οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν λογάριασαν τον καύσωνα.

Η κοσμοσυρροή στον εμπορευματικό σταθμό του “Ελ. Βενιζέλος” ήταν αντάξια του ονόματος του 33χρονου πρώην επιθετικού της Τσέλσι και της Μπαρστελόνα. Τον υποδέχτηκαν με δεκάδες καπνογόνα, συνθήματα, τραγούδια και μπόλικο ενθουσιασμό, μέσα σε καθαρά γηπεδική ατμόσφαιρα με το σύνηθες υβρεολόγιο για τον Ολυμπιακό. Την Τρίτη περνά από ιατρικές εξετάσεις και παρουσιάζεται από την διοίκηση της ΑΕΚ....

Στη πρωινή σύσκεψη των ανθρώπων της ΑΕΚ με την αστυνομία, αποφασίστηκε να βγει από την πύλη 7 του εμπορευματικού σταθμού του αεροδρομίου, στις 7 το απόγευμα, το 7 το καλό της ομάδας! Καταπώς φαίνεται το “7” θα είναι ο τυχερός αριθμός των ΑΕΚτζήδων που με κάθε τρόπο πήγαν στα Σπάτα για να υποδεχθούν τον Ισλανδό άσο. Με αυτοκίνητα, με μηχανές ακόμα και με πούλμαν, σχεδόν όλοι φορώντας κίτρινα μπλουζάκια και με φωτογραφικές μηχανές ή κινητά στα χέρια για να αποθανατίσουν τις στιγμές.

Λίγο πριν τις 7 το σύνθημα "Εϊντουρ Γκούντιονσεν" δονούσε την ατμόσφαιρα, με τον κόσμο να τραγουδάει το ...παραδοσιακό “είναι τρελός ο Ισλανδός". Κι όταν γύρω στις 19:15 έκανε την εμφάνιση του το αυτοκίνητο που θα μετέφερε τον Ισλανδό έγινε χαλασμός! Δεκάδες καπνογόνα, συνθήματα, ο κόσμος ακινητοποίησε για αρκετή ώρα το αυτοκίνητο και άρχισε τα τραγούδια με ...στόχο τον Ολυμπιακό. Ο Ισλανδός καθόταν στην πίσω θέση του αυτοκινήτου, παρακολουθούσε σαστισμένος το σκηνικό και βέβαια δεν μπορούσε να καταλάβει τι του ...ζητούσαν να κάνει του Τζιμπούρ, “Ειντούρ, Ειντούρ”!

Ύστερα από λίγα λεπτά το αυτοκίνητο κατάφερε να ξεφύγει από τον πολιορκητικό κλοιό και αρκετοί ήταν που το ακολούθησαν, σ' ένα κομβόι μέχρι το ξενοδοχείο. Το βράδυ o Γκούντιονσεν δείπνησε με τον Σταύρο Αδαμίδη σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης.

Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ μία μέρα αργότερα αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή της ΑΕΚ στη Σλοβενία. Εκεί θα παρακολουθήσει την Πέμπτη το πρώτο φιλικό της ομάδας με την ουγγρική Οντράνσι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: