Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

O Γ. Mπόγρης έγινε νονός και η Έ. Κοκκίνου φυσικά ήταν μαζί του! Πού διασκέδασαν μετά το Greek Idol;


Ο έρωτας της Έλλης Κοκκίνου και του Γιώργου Μπόγρη δεν κρατεί καλά μόνο αλλά όλο και δυναμώνει!

Ο έρωτας της Έλλης Κοκκίνου και του Γιώργου Μπόγρη δεν κρατεί καλά μόνο αλλά όλο και δυναμώνει! Σήμερα ήταν μια ξεχωριστή μέρα για τον νεαρό μπασκετμπολίστα και η όμορφη τραγουδίστρια φυσικά ήταν στο πλευρό του!...



Ο Γιώργος το Σάββατο έγινε νονός! Βάφτισε το αγοράκι του καλού του φίλου, Νίκου Σπανού, σε ένα μικρό εκκλησάκι στον Διόνυσο και η Έλλη στάθηκε στο πλευρό του φορώντας ένα εντυπωσιακό ροζ παλ, στράπλες φόρεμα! Και οι δύο ήταν πολύ χαρούμενοι.

Μάλιστα τη στιγμή που ο Γιώργος έλεγε το "Πιστεύω" ο ιρερέας δεν μπορούσε να ανβάσει το μικρόφωνο στα μέτρα του και όλοι στην γελούσαν! Είναι και 2,10 παλικάρι ο Μπόγρης! Παντάξιος!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, το βράδυ και μετά το Greek Idol ο Γιώργος Μπόγρης μαζί με την Έλλη Κοκκίνου βρέθηκαν στο club-restaurant Island και διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες! Τον έρωτά τους δεν τον έκρυβαν από κανέναν... Συνεχώς αντάλλαζαν τρυφερα φιλιά. Στην παρέα τους βρέθηκε και ο κουμπάρος της Έλλης αλλά και παρουσιαστής, Πάυλος Σταματόπουλος. Η Έλλη φορούσε ένα γκρι κοντό κι αέρινο φόρεμα και όλοι μαζί δείπνησαν με sushi!

Δεν υπάρχουν σχόλια: