Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ανεβαίνει η θερμοκρασία, συνεχίζονται οι θυελλώδεις άνεμοι

Ανεβαίνει η θερμοκρασία σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 7 Μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 8 Μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική Oι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 Μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Μακεδονίας θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέχρι 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ και στα ανατολικά και νότια 7 Μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 Μποφόρ και πρόσκαιρα 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: