Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Κ. Μητσοτάκης: "Αν ήταν η 151η η δική μου ψήφος θα ψήφιζα το Μεσοπρόθεσμο"

«Αν ήταν η 151η η δική μου ψήφος θα ψήφιζα το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, αλλά έχουμε κυβερνητική πλειοψηφία» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» της τηλεόρασης του Σκάι.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «ομολογία της κυβερνητικής αποτυχίας» την αντικατάσταση του κ. Παπακωνσταντίνου από τον κ. Βενιζέλο στο υπουργείο Οικονομικών.

Όσον αφορά την στάση της ΝΔ απέναντι στη δήλωση του κ. Μητσοτάκη, αν και αρχικά «σόκαρε» τα στελέχη του κόμματος, διευκρινίσθηκε στη συνέχεια ότι ήταν μια «γενικόλογη» και υποθετική «αναφορά» και ότι δεν τίθεται κανένα θέμα....

Ο τομεάρχης Περιβάλλοντος της ΝΔ όμως επανήλθε και στο ζήτημα της διαμάχης του με την «γαλάζια» συνδικαλιστική παράταξη της ΔΑΚΕ, σε συνέντευξή του σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5».

«Εάν δεν ήξερα ότι την έχει βγάλει η ΔΑΚΕ θα νόμιζα ότι την έχει βγάλει το ΠΑΜΕ» δήλωσε για το ζήτημα της αφίσας ενώ μίλησε και για «κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό» με αφορμή το γεγονός πως ο εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ στον ιδιωτικό τομέα είναι εργαζόμενος του ΟΣΕ.

Ο τομεάρχης της ΝΔ δήλωσε επίσης ότι τον καλύπτει απόλυτα η ανακοίνωση του κόμματός του σχετικά με τον περιορισμό των προνομίων των συνδικαλιστών.

Για την κατάσταση της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι είναι πολύ καλύτερη απ' ότι πριν από έναν χρόνο, αλλά ζήτησε να ενισχυθεί η αξιοπιστία του πολιτικού της λόγου. «Βρισκόμαστε στα μισά του δρόμου ως κόμμα. Καλύψαμε μια μεγάλη διαφορά, τώρα πρέπει να πάρουμε καλά 'κεφάλι' και αυτό θα το κάνουμε μέσα από την αξιοπιστία του πολιτικού μας λόγου» δήλωσε συγκεκριμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: