Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Εισβολή αγνώστων στην 114 ΠΜ της Τανάγρας


Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο της Τανάγρας, όταν δύο άγνωστοι εντοπίστηκαν να κινούνται εντός της 114 Πτέρυγας Μάχης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο άτομα αρχικά επέβαιναν σε όχημα που βρισκόταν κοντά σε αποθήκη του ΟΣΕ, σε μικρή απόσταση από το αεροδρόμιο, με στόχο να κλέψουν χαλκό από εκεί...



Ωστόσο, περιπολικό που περνούσε από το σημείο εντόπισε το ύποπτο όχημα και το προσέγγισε προκειμένου να ελέγξει την ταυτότητα των επιβατών του. Έπειτα από το σήμα των αστυνομικών, οι δύο άγνωστοι άντρες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, επιχείρησαν να διαφύγουν πυροβολώντας στον αέρα για εκφοβισμό, και όχι εναντίον των αστυνομικών σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις.

Οι δράστες, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, μπήκαν σε δρόμο που οδηγούσε στο αεροδρόμιο και εγκαταλείποντας το όχημά τους πήδησαν τον προστατευτικό φράχτη και εισήλθαν εντός του αεροδρομίου.

Και πάλι οι δράστες όταν βρέθηκαν σε κοντινή απόσταση με τις υπηρεσίες ασφαλείας, πυροβόλησαν για εκφοβισμό πέντε με έξι φορές στον αέρα.

Οι έρευνες διήρκεσαν όλη τη νύχτα μέχρι τα ξημερώματα χωρίς αποτέλεσμα. Από το πρωί οι έρευνες συνεχίζονται και με ένα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας για να διακριβωθεί εάν παραμένουν εντός του στρατιωτικού αεροδρομίου οι άγνωστοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: