Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Μαρινάκης: "Όσες φορές κι αν δω τη φάση, δεν βλέπω πέναλτι...!"


"Όσες φορές κι αν δω τη φάση, πέναλτι δεν βλέπω...".
Την παραπάνω δήλωση έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Τάσου Κάκου.

Μάλιστα, μετά τη λήξη του ντέρμπι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών και είπε στον Κερκυραίο ρέφερι:....



«Έκανες ένα κακό δεύτερο ημίχρονο και αλλοίωσες το αποτέλεσμα...». Επίσης, εξέφρασε παράπονα τόσο στον πρώτο βοηθό, όσο και στον κύρο Βασσάρα.

Νωρίτερα, ο κ. Μαρινάκης είχε δηλώσει ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού και τη φιλοξενία του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Έγιναν λάθη και από την ομάδα και από τη διαιτησία. Από τηλέφωνα που δέχθηκα μου είπαν πως υπάρχουν διαιτητικά λάθη. Θέλω να τα δω στην τηλεόραση».

Για την αποχώρησή του από τις εξέδρες: «Δεν αναγκάστηκα να φύγω. Ότι και να μου έκαναν δε θα έφευγα, απλά έπεσε ένα δακρυγόνο και δεν μπορούσα να αναπνεύσω».

Για την πρόταση του Νικόλα Πατέρα να κάτσουν δίπλα-δίπλα: «Καθίσαμε αρκετά κοντά, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Είμαι υπερήφανος για τις αλλαγές που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι υπερήφανός που μπόρεσα πανηγύρισα γκολ μπροστά σε 80.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού».

Για τη φιλοξενία του Παναθηναϊκού: «Τα επεισόδια ήταν μικρής έκτασης. Θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερα. Είμαι ευχαριστημένος από τη φιλοξενία»

Για τη συνέχεια: «Προχωράμε με αισιοδοξία. Θα έχουμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα στη συνέχεια».

Να σημειωθεί τέλος ότι κύκλοι της πειραϊκής ΠΑΕ τόνιζαν μετά τον αγώνα: "Αν αυτά τα διαιτητικά λάθη είχαν γίνει αντίστροφα, άλλοι θα είχαν ξεσηκώσει το σύμπαν..."

protothema.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εισαι γκαβος ρε μαριδακη.....