Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Σκάνδαλο(!) Αφού διόρισε… τον εαυτό του στη Νομαρχία, τώρα διεκδικεί και θέση δημάρχου!


Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Δήμαρχος στην Αττική που στο βιογραφικό του δεν αναφέρεται η επαγγελματική του κατάσταση, ως δημόσιου υπαλλήλου, φαίνεται πως είναι ο κ. Χάρης Πασβαντίδης , ο οποίος διεκδικεί ως «αντάρτης» του ΠΑΣΟΚ το δήμο Αργυρούπολης - Ελληνικού !!

H αλήθεια όπως φαίνεται κρύβεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 782, 11-10-07), όπου ο κ. Πασβαντίδης διορίζει…


τον εαυτό του στη Νομαρχία Αθηνών, στην οποία διατελούσε αντινομάρχης εδώ και δύο θητείες!!

Βέβαια μπορεί να μην είναι παράνομο να διορίζει κανείς τον εαυτό του ως υπάλληλο στη Νομαρχία όπου είναι αντινομάρχης, όπως επίσης μπορεί να μην είναι παράνομο να λαμβάνει κανείς δύο μισθούς από το δημόσιο, ως υπάλληλος και ως αντινομάρχης , και αυτό γιατί, όπως έχει λεχθεί, δεν σημαίνει πως κάτι που δεν είναι ηθικά αποδεκτό είναι και παράνομο!

Το θέμα όμως είναι, αν αληθεύει το γεγονός ότι ο κ. Πασβαντίδης διόρισε τον εαυτό του στη Νομαρχία Αθηνών , ότι αυτός ο υποψήφιος είναι κατάλληλος για δήμαρχος μιας πόλης που το επόμενο διάστημα θα αποτελεί το επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω της έκτασης του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού που υπάρχει εντός των ορίων της. Καλά είναι, ο κ. Πασβαντίδης, που μέχρι να χάσει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στο συγκεκριμένο δήμο υμνούσε την Κυβέρνηση, αλλά τώρα κατεβαίνει «αντάρτης», να δώσει σύντομα εξηγήσεις για την υπόθεση του διορισμού του στη Νομαρχία Αθηνών και, σαφώς, πριν τις εκλογές.

Να πούμε και κάτι ακόμη σχετικό. Ο κ. Χ. Πασβαντίδης, περιμένοντας το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, τσακωνότανε στο Κανάλι EXTRA 3 με βουλευτές της ΝΔ υπερασπιζόμενος τότε την Κυβέρνηση και το Μνημόνιο, ενώ τώρα, όπως διαβάζουμε, στους προεκλογικούς του λόγους δεν διστάζει να…. αποδοκιμάσει τις πολιτικές του Μνημονίου, που έφεραν, όπως λέει, τον πολίτη στο χείλος της απόγνωσης.

Εμείς δηλαδή με τέτοιους και όσους άλλους παρόμοιους πολιτικούς που μας κυβέρνησαν και θέλουν να εξακολουθήσουν να μας κυβερνούν, δεν έχουμε φτάσει στο χείλος της απόγνωσης;

Ποιος έφερε κύριοι την Ελλάδα εδώ που είναι σήμερα; Εμείς ή εσείς και οι παρόμοιοί σας; Οι διπλοθεσίτες, πολυθεσίτες και βολεμένοι πολιτικοί που τάχα νοιάζονται για το καλό μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 782 ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΡΙΤΟ Αρ. Φύλλου 782

11 Οκτωβρίου 2007

6902 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΤΕΥΧΟΣ ΤΡΙΤΟ) .

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Με την υπ’ αριθμ. 54585/26.9.2007 απόφαση του Νομάρχη Αθηνών επαναφέρεται αυτοδίκαια στην υπηρεσία, από 25.9.2007 ημερομηνία αίτησής του και στην θέση
από την οποία είχε παραιτηθεί ο υπάλληλος της Νο μαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών−Πειραιώς, Νομαρχίας Αθηνών ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, κλάδου ΠΕ Διοικητικού−Οικονομικού Ειδικότητας Οικονομικού, με βαθμό Β΄, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 30 του π.δ. 96/2007 (ΦΕΚ 116/5.6.2007/τ.Α΄) και του άρθρου 12 του ν. 3231/2004.

Ο Νομάρχης
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: