Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Συμβολική διαμαρτυρία οδηγών ταξί στην Ακρόπολη

Σε συμβολική διαμαρτυρία προχώρησαν το πρωί της Κυριακής (24/07) οδηγοί ταξί της Αθήνας, που κατέλαβαν τα εκδοτήρια της εισόδου στον βράχο της Ακρόπολης, επιτρέποντας την ελεύθερη είσοδο των επισκεπτών. Σε άνοιγμα των μπαρών σταθμών διοδίων θα προχωρήσουν αργότερα την ίδια ημέρα.

Την ίδια στιγμή, σε συνέντευξή του στο “Βήμα” (24/07), ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δ. Ρέππας, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επανεξέτασης του θέματος των αυτοκινητιστών, σε μία προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα.

Παράλληλα, προτρέπει τους ιδιοκτήτες ταξί να μην επαναλάβουν τους αποκλεισμούς αεροδρομίων και λιμανιών, που προκάλεσαν την ταλαιπωρία χιλιάδων ταξιδιωτών και κατ' επέκταση σημαντικό πλήγμα στον τουρισμό, καθώς όπως λέει: “Δεν μπορεί να κάνεις σε κάποιον, αυτό που δεν θέλεις να υφίστασαι εσύ”....

Ταυτόχρονα, ο Δ.Ρέππας τείνει χείρα φιλίας στο διάδοχό του, Γ. Ραγκούση, λέγοντας πως “είναι σημαντικός και ελπιδοφόρος πολιτικός. Δεν υπάρχει οποιασδήποτε μορφής βεντέτα μαζί του, όπως κάποιοι παρουσιάζουν”.

Πάντως, επιμένει ότι απαιτούνται πληθυσμιακά κριτήρια στη χορήγηση των αδειών ταξί όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

2 σχόλια:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Για ακόμη μια φορά τα ΜΜΕ κατηγόρησαν τους απεργούς(αυτή την φορά τους οδηγούς ταξί) πως δυσφημίζουν την χώρα...